Om TISVILDE KUNSTGALLERI

Galleriet har foreløbig intet fast udstillingslokale, men viser og sælger sine billeder på denne hjemmeside, samt på skiftende udstillingssteder. Man kan løbende få orientering om disse udstillinger ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Vi kan lave ophængninger og udstillinger hos kunstforeninger, på arbejdspladser, og andre egnede steder.
Galleriet indehaves af Finn Dam Rasmussen, der startede og drev kunst- og møbelgalleriet 'Klassik' i Bredgade i København indtil 2007.

Galleriet har to interessefelter

 -Tisvilde Kunstgalleri  viser moderne kunst og modernisme fra hele det 20. århundrede på tværs af genrer og 'ismer'. Galleriet har moderne kunst der spænder fra klassisk modernisme (Den Frie Udstilling og Grønningen), over abstrakt kunst og til konkret kunst. Hertil kommer den såkaldte 'traditionsforbundne kunst' med kunstnere fra sammenslutninger som Corner og Martsudstillingen. Det afgørende for vores udvælgelse er det enkelte værks kvalitet. Derfor er såvel 'store' som mindre kendte kunstnere repræsenteret. Man kan se en liste over samtlige kunstnere ved at klikke på 'find kunstner'.
-Tisvilde Kunstgalleri  viser desuden kunst som har relation til Tisvilde egnen i Nordsjælland, her findes både naturalisme og modernisme. Tisvilde og Tibirke har huset indtil flere kunstnerkolonier og mange kunstnere har i kortere eller længere tid boet og arbejdet på egnen. En god beskrivelse heraf får man i bogen 'Malerne på Tisvilde egnen siden Guldalderen' af Elisabeth Fabritius. Vi har tidligere gennem en årrække arrangeret en sommerudstilling på skolen i Tisvilde med titlen 'Malere og motiver fra Tisvilde' og det er denne aktivitet der nu videreføres i en ny form.
Målet for galleriet er at kunne formidle rigtig god moderne kunst til yderst rimelige priser ved at holde udgifter og omkostninger nede. Derfor er vi afhængige af, at også du gør potentielt interesserede opmærksomme på galleriets eksistens ved at videregive adressen: www.tisvildekunst.dk.
Vil du købe eller se nærmere på et billede bedes du kontakte os via 'kontakt/tilmelding' på denne hjemmeside. Så finder vi en nem løsning. Købte billeder kan returneres indenfor 2 uger.
HUSK TILMELDING TIL NYHEDSBREV!
Printvenlig version af siden
techCMS